Expertise E/Actueel/Verlenging Nationaal Keurmerk Letselschade

Verlenging Nationaal Keurmerk Letselschade

Jordy Schrok Jordy Schrok

Op 11 januari 2024 vond bij Expertise Human Capital de driejaarlijkse audit plaats, welke met goed gevolg werd afgerond.

Met deze audit is vastgesteld dat wij voldoen aan de eisen uit het Reglement Herstelgerichte Dienstverleners en wederom voor de periode van drie jaar het keurmerk NKL mogen voeren voor de beroepsgroep Herstelgerichte Dienstverleners.

Waar staat het NKL voor?
Het NKL maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die een bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland. Het keurmerk is een belangrijk argument voor benadeelden en inkopende organisaties om gebruik te maken van de diensten van een keurmerk houdende organisatie. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.

In het NKL zullen alleen nog organisaties te vinden zijn die bereid zijn de gezamenlijk binnen de letselschadebranche opgestelde kwaliteits- en gedragsregels na te leven. Deze organisaties verbinden zich tot deelname aan een audittraject waarin zij zich toetsbaar opstellen en zich openstellen voor het doorvoeren van verbeteringen.

Jordy Schrok

Jordy Schrok

Bekijk profiel