Expertise E/Medewerkers/Sandra van der Meer
Sandra van der Meer

Sandra
van der Meer

Managementassistent
Secretarieel medewerker

Na ruim 18 jaar werkzaam te zijn geweest in de Horeca, waarvan ik 4 jaar als receptioniste en 14 jaar als coördinator van een sportcentrum binnen een hotel, heb ik me sinds september 2020 in eerste instantie mogen aansluiten bij het secretariële team van Expertise human Capital. Met name de dienstbaarheid en ondersteunende rol binnen deze functie spreken me enorm aan. Mede door mijn opgedane werkervaring hecht ik veel waarde aan gastgerichtheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid, welke kernwaarden goed aansluiten bij de visie van EHC. Ik heb het geluk te mogen werken in een bevlogen team van vakkundige en fijne collega’s die dit werk nóg leuker maken.

Vanaf maart 2024 mag ik mijzelf managementassistent noemen. Vanuit deze rol liggen mijn prioriteiten en werkzaamheden grotendeels bij het ondersteunen en ontzorgen van ons managementteam. Ook kan ik hierdoor een concrete bijdrage leveren aan onze groeiende organisatie en daar word ik persoonlijk heel enthousiast van!

In mijn vrije tijd houd ik me, naast leuke dingen ondernemen met mijn gezin, graag bezig met mijn passie: het verzorgen van sportlessen en zwangerschapstraining. Verder kan ik genieten van alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, diepgaande gesprekken onder het genot van een goed glas wijn, etentjes, saunabezoeken en zonvakanties.