Expertise E/Medewerkers/Pennie Lincewicz
Pennie Lincewicz

Pennie
Lincewicz

Re-integratiespecialist

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Als jong meisje ging ik vaak mee naar het werk van mijn moeder, die binnen een orthopedagogisch behandelcentrum werkte. Later ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren en ook gaan werken binnen dit orthopedagogische behandelcentrum, waar ik werkte met jongeren met een licht verstandelijke beperking en een complexe problematiek.

In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar de re-integratie. Ik startte hier als jobcoach, waarbij ik veelal jongeren begeleidde die een afstand tot de arbeidsmarkt hadden met een complexe problematiek. Later ben ik me verder gaan ontwikkelen op het vlak van de Wet Verbetering Poortwachter, de WIA en diverse doelgroepen (o.a. autisme, niet aangeboren hersenletsel, psychische/psychiatrische problematiek).

Vanaf 2024 werk ik bij EHC als re-integratiespecialist. Samen werken aan het creëren van nieuw perspectief en daarmee een stukje te mogen meelopen in iemands leven, is voor mij erg waardevol om te mogen doen. Ik ga graag samen aan de slag om te zoeken naar mogelijkheden en kansen. Het weer opnieuw in je kracht kunnen gaan staan en eigen regie te hebben over je leven is hierin belangrijk. Als persoon ben ik positief, enthousiast, empathisch, ondersteunend, stimulerend, pragmatisch en creatief ingesteld.

Na een lange tijd in Arnhem te hebben gewoond en gewerkt, ben ik in 2017 voor de liefde naar Noord-Brabant verhuisd. Daar ben ik woonachtig samen met mijn man en onze hond in een klein dorp omringend door natuur. In mijn vrije tijd ben ik actief en creatief bezig in en om ons huis. Daarnaast houd ik van wandelingen met de hond, sporten en bezoek ik graag de sauna.