Expertise E/Medewerkers/Esther Adriaansz
Esther Adriaansz

Esther
Adriaansz

Operationeel Manager
Register-arbeidsdeskundige

In 1999 heb ik mij als arbeidsdeskundige gespecialiseerd in letselschade. Sinds 2022 werk ik bij Expertise Human Capital. Naast mijn arbeidsdeskundige taken ben ik verantwoordelijk voor ons kwaliteitsbeleid en onze relaties. Mijn werk boeit mij en daagt me nog steeds elke dag uit.

Want ieder mens is uniek. Wat voor de één de perfecte oplossing is, helpt de ander weer nét niet. Het elke keer op zoek moeten gaan naar de beste oplossing zorgt ervoor dat dit vak mij blijft fascineren. Mijn drijfveer zijn de mensen om mij heen: mijn cliënten, opdrachtgevers en collega’s. Het geeft mij voldoening als iedereen tevreden is met het resultaat, zeker als mijn cliënt weer gelukkig is doordat hij/zij nieuw perspectief heeft gevonden! Mijn kracht is dan ook dat ik altijd op zoek wíl gaan naar de beste oplossing voor elk probleem of vraagstuk.

De missie van Expertise Human Capital en de gedragscode van de SRA zijn mijn belangrijkste kompassen. In mijn werk en mijn collega’s herken ik veel van mijn persoonlijke waarden (kwaliteit, verbindend, plezier en eigenaarschap), waardoor ik me hier als een vis in het water voel.

Na werktijd ben ik vaak te vinden bij mijn gezin, vrienden, in de sportschool, achter de schildersezel en in de natuur. Toen ik jong was, wilde ik dierenarts worden. Later word ik misschien wel boerin of kunstschilder 😉

De expertises van Esther

Arbeidskundig Advies

Een arbeidsdeskundige beoordeelt de belasting van werk in relatie tot de belastbaarheid van een cliënt. Deze onafhankelijke specialist brengt de haalbare doelen in kaart, herkent eventuele re-integratieknelpunten, draagt hiervoor oplossingen aan en begeleidt en ondersteunt de cliënt tijdens het re-integratietraject.