Expertise E/Medewerkers/Angeline Herfst
Angeline Herfst

Angeline
Herfst

Register-arbeidsdeskundige
Teammanager secretariaat

Nadat ik de studie Rechten had afgerond, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als advocaat op het gebied van personen- en familierecht en algemeen civiel recht. Mijn hart bleek echter niet te liggen in dit vak. Ik gooide het roer om en besloot mij om te scholen tot arbeidsdeskundige.

Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij EHC en ben ik als arbeidsdeskundige werkzaam, met name op het werkgebied letsel. Het mooie aan mijn werk is dat alle facetten van het leven voorbij komen. Door verbinding te zoeken, oprechte interesse te hebben voor de persoon tegenover mij en de samenwerking aan te gaan met alle betrokken partijen, ondersteun ik mensen graag om de regie over hun leven weer terug te krijgen.

Sinds 2022 combineer ik mijn functie van arbeidsdeskundige met de functie van teammanager van ons secretariaat.

Ik woon in de provincie Zuid-Holland. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan ons gezin, aan wandelen met onze hond, sporten en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben graag in de natuur en word erg blij van het strand, het bos en de bergen.

 

De expertises van Angeline

Arbeidskundig Advies

Een arbeidsdeskundige beoordeelt de belasting van werk in relatie tot de belastbaarheid van een cliënt. Deze onafhankelijke specialist brengt de haalbare doelen in kaart, herkent eventuele re-integratieknelpunten, draagt hiervoor oplossingen aan en begeleidt en ondersteunt de cliënt tijdens het re-integratietraject.