Expertise E/Medewerkers/Karin Houben
Karin Houben

Karin
Houben

Register-arbeidsdeskundige

Doen waar je goed in bent! En hiermee het verschil kunnen maken met en voor anderen. Dat is mijn streven. In mijn werk, in mijn leven. En dat gun ik ook de mensen met wie ik samenwerk en die ik begeleid. Ik werk dan ook graag samen met specialisten en professionals om voor mijn cliënten de beste begeleiding en, zo nodig, gespecialiseerde ondersteuning te kunnen bieden. En gezamenlijk vastgestelde doelen te bereiken.

Sinds 2012 werk ik met plezier voor EHC. De missie, visie en werkwijze van EHC raken aan mijn persoonlijke waarden. Onafhankelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn mijn kernwaarden. In mijn huidige rol als arbeidsdeskundige binnen letselschadetrajecten combineer ik mijn studieachtergrond binnen de neuro- en revalidatiepsychologie met mijn 20+ jaar ervaring als arbeidsdeskundige binnen diverse branches. Met name ook in mijn begeleiding van (jonge) mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH). Nog altijd blijft het vak van arbeidsdeskundige binnen de letselschade mij boeien. Samen werken aan het creëren van nieuw perspectief en toekomst en het vinden van de beste oplossing naar tevredenheid van alle betrokkenen. Dit blijft mij uitdagen het beste uit mezelf te halen.

Ik woon in de regio Gelderland. Naast de tijd die ik met liefde spendeer aan mijn werk en gezin, ben ik graag buiten (met de hond), enthousiast aan het tennissen en kan ik genieten van koken, lekker eten met vrienden en familie, sauna, yoga en luisteren naar live (singer-songwriter) muziek!

 

De expertises van Karin

Arbeidskundig Advies

Een arbeidsdeskundige beoordeelt de belasting van werk in relatie tot de belastbaarheid van een cliënt. Deze onafhankelijke specialist brengt de haalbare doelen in kaart, herkent eventuele re-integratieknelpunten, draagt hiervoor oplossingen aan en begeleidt en ondersteunt de cliënt tijdens het re-integratietraject.